OVER ONS

De in vele opzichten buitengewone lunchbar is een initiatief van Levensvreugde Verblijven VZW dat gehuisvest is in het historische Cimorné. Je vindt er niet alleen een gevarieerd en wisselend menu maar je wordt er bediend door de ‘De Goeie Gasten’ in hoogst eigen persoon. Met ondersteuning van een werkvloerbegeleidster en onder het toeziend oog van een professionele Chef wordt elke klant van de lunchbar in de watten gelegd door een ploeg van ruim 20 mensen met een beperking. Alhoewel wij er van overtuigd zijn dat ‘mensen met mogelijkheden’ een veel passender benaming is.

Een overtuiging die steevast bevestigd wordt door de klanten terwijl ze de laatste restjes uit hun bord aan het schrapen zijn.

De filosofie van Levensvreugde Verblijven VZW achter De Goeie Gasten is meer dan het aanbieden van daginvulling. Met de lunchbar wil de vergunde zorgaanbieder aantonen dat mensen met een beperking ook een waardevolle functie in de maatschappij kunnen invullen. Dat is een win-win situatie want ook voor de medewerkers van De Goeie Gasten is zich nodig en gewaardeerd voelen, net als voor iedereen belangrijk. De buitengewone lunchbar creëert de ideale context om deze meerwaarde waar te maken.

Een inclusieve maatschappij wordt niet waar gemaakt door woorden maar door acties zoals de buitengewone lunchbar De Goeie Gasten. Reserveer een tafel en kom het lekker eten en de unieke sfeer gewoon proeven.


Een initiatief van:

Levensvreugde Verblijven VZW
Botermelkstraat 201 – 9300 Aalst
BE0441.398.401

Onze Missie

Onze missie is om mensen met een beperking volwaardig deel te laten uitmaken van de maatschappij.

In onze visie ligt de nadruk op een begeleiding op maat en een goede omkadering zodat mensen met een beperking hun mogelijkheden kunnen tonen.

We willen de focus op hun sterktes leggen, zo kunnen ze de wereld zelf tonen tot hoeveel zij in staat zijn, ook al hebben ze een grote afstand tot de klassieke arbeidsmarkt. Ook zij verdienen een waardevolle plaats in onze maatschappij!

En de klant die krijgt een apart concept dat nog niet bestond in Aalst of zelfs niet in de ruimere regio van Aalst. Het is een buitengewone beleving, in een stijlvol, duurzaam en toegankelijk ingerichte lunchbar midden in Aalst waar de begeleid werkers klanten verwennen met een zelfgemaakte lunch en lekkere dessertjes.

Door in te zetten op dit initiatief, willen we actief ons steentje bijdragen tot het creëren van meer kleur en glans in onze maatschappij en geven we mensen met een beperking de positieve beeldvorming die ze verdienen.

© 2023 De Goeie Gasten – Alle rechten voorbehouden

Website ontwerp door: Glimp